2012. október 12., péntek

A kezdet...

A blog célja lerántani a leplet egy olyan csodaszerről, melyről számos pozitív vélemény mellett rengeteg negatív kritika szól internetszerte.
A krémet saját bőrünkön próbáljuk ki, már a megrendeléstől kezdve rendszeresen dokumentálva a tapasztalatokat. Személyiségi okokból a tesztelő arcát teljes egészében nem fotózzuk le, csak a kialakult ráncok állapotát igyekszünk napról-napra bemutatni, elsősorban tehát a szem, illetve a száj környékét mutatjuk meg. Úgy gondoljuk, ez alapján már teljes képet kaphat minden érdeklődő a csodaszernek nevezett készítményről, s az eredménytől függően kedvet kap vagy épp végleg elveszíti azt a krém vásárlásával kapcsolatban. Természetesen várjuk mindenki véleményét - elsősorban azokét, akik kipróbálták már vagy legalább megrendelték a terméket.

Célunk tehát az igazság kiderítése, nem vagyunk sem a Hydroface-t terjesztő cég, sem konkurenseinek emberei. Saját érdekünk a fiatalság - lehetőség szerinti - megőrzése, elfogadható áron, biztonságos kozmetikumok használatával.

Először vegyük tehát a krémről szóló, magyar nyelvű weboldalt:

Hydroface


Az oldal első ránézésre nem túl bizalomgerjesztő, amolyan "egyrakáspénztlegombolunkahülyékről"-érzetet kelt az emberben.A főoldalon látható, rikítóan kékszemű hölgy arca egy rendkívül ismert, népszerű számítógépes program eredményének tűnik, a pénzvisszafizetési garancia egyértelműen csak ügyes marketingfogás, ahogy a "csak most 74854781,-Ft"-duma sem újdonság a direktmarketing világában.
A profi vásárló azonnal tudja, hogy nem dőlhet be semmifajta ígéretnek.

no...tekerjünk lejjebb...


A top celebek is ezt használják. Naná. Ez nyilván bizonyíthatatlan, de vegyük szemügyre a szakembert, aki a terméket ajánlja.
Dr. Janet Allenby valóban dermatológus...akit érdekel egy rendkívül exkluzív hely, ahol kisimítják minden ráncát, no meg persze épp ráér (a pénzről ne is beszéljünk...), itt a hölgy weboldala és elérhetősége: http://www.allenbydermatology.com/

Média-megjelenések...kár, hogy egyik említett médium sem konkrétan a krémről ír.
A sikertörténetekről pedig talán nem is érdemes beszélni...gyanakvó természetünknek köszönhetően nem hiszünk az ilyen totál beállítottnak, megrendezettnek tűnő sikersztorikban......és a nagyon népszerű "előtte-utána" fotók...ahh...legalább készíthettek volna két eltérő beállítású fotót. Még a hajszálak is ugyanúgy állnak...hjajjj, eddig nem túl hihető...


Összetevők...semmi nagy meglepetés, nem tűnik veszélyesebbnek, mint a többi, erős ránctalanító kozmetikum. Nyilván vannak természetes, környezetbarát módszerek a ráncok eltüntetésére, de ezekkel mi most nem foglalkozunk.


 Megrendelés esetén egyébként egy arckrémet és egy szemránckrémet kapunk, jelenleg a fent látható 10.920,-Ft-ért (tegnap még nem ennyibe került, e szerint naponta változik az ár...?).

A kapcsolatnál egy amerikai, wilmingtoni címet találunk, ezen kívül már nem sok érdemleges információt tartalmaz a weboldal.

Mielőtt rátérnénk a saját tapasztalatok elemzésére, íme, néhány magyar nyelvű oldal, melyen további véleményeket, információkat találhatnak az érdeklődők:

Hogyan küzdöttem meg a ráncaimmal...
Fórum a Hydroface-ről szóló véleményekkel
Livin' Pretty: Lebuktál, Fanni!

Minden fellelhető információ magukba szívása után meghozhatjuk a döntést...bedőlünk-e vagy sem...kidobunk-e ennyi pénzt két ránctalanító krémért, fizetünk-e egy gyakorlatilag leinformálhatatlan cégnek ennyi pénzt, vagy sem...megéri egyáltalán?
Végiggondoljuk az érveket, s az ellenérveket. Rengeteg a negatív vélemény...talán kevesebb a pozitív...néhányan állítják, hogy ennél jobb krémet nem próbáltak még...mások szerint átverés az egész...

Mi döntünk: egyszer élünk, vegyük meg. Ebben a hónapban nem fizetünk villanyszámlát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése